Menu Close

Het lichaam is in staat om zichzelf te helen wanneer het op de juiste manier behandeld wordt.

Vanaf mijn 14e jaar ben ik al met bewuste huidverzorging en voeding bezig. Ik had als puber veel last van acné ik en ging vanaf deze leeftijd al naar een schoonheidsspecialiste om mijn huid te laten reinigen en voedingsadvies te krijgen. De behandelingen hielpen mij erg goed. Ik was zo gefascineerd door wat de juiste voeding en verzorging met je huid kan doen, dat ik besloot om op mijn 19e de opleiding voor schoonheidsverzorging te gaan doen.

Na mijn opleiding heb ik in schoonheidssalons gewerkt en kinderen gekregen. Van 2000 tot 2010 heb ik mijn eigen beauty salon gehad. Ik vond het prachtig om mijn klanten met beauty en lifestyle-advies te helpen om de beste versie van zichzelf te zijn.

In de afgelopen jaren heb ik veel persoonlijke groei doorgemaakt en trainingen gevolgd op het gebied van voeding, lifestyle en beauty. Ik heb kennis opgedaan over producten die onze cellen activeren en ons DNA repareren om het lichaam gezonder te maken. Daarnaast ben ik sinds kort in aanraking gekomen met een apparaat dat met behulp van frequenties (trillingen) het lichaam op celniveau in evenwicht brengt.