Menu Close

TREATMENTS

Bij alle behandelingen wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten van Dermalogica en
geavanceerde Bio Therapeutic apparatuur om de werkstoffen dieper in de huidlagen te laten
doordringen.

Essence Face Mapping Huidanalyse - 10 min

Een Face Mapping® is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om je huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Je bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een Face Mapping.

gratis i.c.m. een treatment

Essence Face Fit - 10 min

Face Fit is Dermalogica’s 10 minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). Ik maak bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Tijdens de treatment geef ik je gepersonaliseerde tips en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

€ 10,-

Essence Pure Proskin - 45 min

Een gepersonaliseerde 45 minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken: de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen.

€ 49,-

Essence Relax ProSkin - 60 min

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. De behandeling is inclusief een ontspannende nek- en schoudermassage.

€ 89,-

Essence Luxury Proskin - 75 min

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. De behandeling is inclusief een ontspannende massage van het gezicht, hals, schouders en decolleté.

€ 99,-

Essence of Joy ProSkin Expert Active - 90 min

De ultieme gezichtsbehandeling gericht op resultaat en ontspanning. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. De behandeling bestaat uit een dubbele reiniging, exfoliëren, focus op hydratatie of reinigen van de huid, een gezicht-, hals- en decolletémassage, een eye treatment, serum, gezichtsmasker incl. pakking, tonifiëren en als afsluiting een verzorgende eye & gezicht crème.

€ 129,-

Pro Power Peeling kuur van 3 x 45 min

Pro Power is Dermalogica’s meest krachtige peeling. In deze behandeling ligt de focus op huidverbetering en het aanpakken van huidproblemen als:

  • Fijne lijntjes & rimpels
  •  Hyperpigmentatie
  • Pigmentschade
  • Littekens & grove poriën
  • Acné

De Pro Power peeling werkt met natuurlijke zuren die een diep werkend en verbeterend effect op de huid hebben. In deze behandeling kan er laag op laag gewerkt worden, zodat er in diepere lagen verbetering optreedt en in één keer meerdere huidzorgen kunnen worden aangepakt. Een Pro Power peeling kuur is alleen mogelijk als je huid al gewend is aan de producten van Dermalogica. Voorafgaand aan de eerste behandeling krijg je een Face Mapping huidanalyse om te zien of jouw huid geschikt is voor de Pro Power peeling.

€ 165,-

Essence bindweefselmassage gezicht kuur van 5 x 60 min

Bij een bindweefselmassage worden de diepere gelegen huiddelen aangepakt. Bindweefsel is ondersteunend weefsel dat onder de bovenste huidlaag ligt. Het bindweefsel houdt ons lichaam in vorm, geeft stevigheid en zorgt ervoor dat ons lichaam soepel beweegt. Een bindweefselmassage van het gezicht stimuleert de doorbloeding, vermindert blokkades en verstevigt de huid.

€ 275,-

Essence of youth treatments - tot 18 jaar

* Essence Pure ProSkin - 30 min

Tijdens deze korte behandeling ligt de focus op het reinigen en/of hydrateren van de huid.

€ 32,50,-

* Essence Clear Back - 30 min

Bij deze behandeling wordt de rug intens gereinigd en worden onzuiverheden verwijderd.

€ 49,50,-

Essence Voetreflex Massage - 60 min

Een voetreflexmassage behandelt alleen je voeten. Door aandacht aan je voeten te besteden zakt de energie in je lichaam naar beneden, wat een kalmerend effect heeft. Maar op je voetzool, de bovenkant van je voet, je tenen en rondom je enkels bevinden zich ook zones. Voetreflexzones corresponderen met innerlijke organen zoals maag en darmen, hart en longen, blaas en nieren, hormoonklieren, spieren, botten en geslachtsorganen. Als je bijvoorbeeld last hebt van obstipatie toont zich dat op de voet, het kan een pijnlijk plekje zijn, wat gezwollen of verkleurd. Door deze plek intensiever te behandelen kan je invloed uitoefenen op stagnatie of verkramping in de darmen. Zo kan je bij nekklachten of migraine de grote teen extra aandacht geven, die correspondeert namelijk met je hoofd. Alle organen zijn terug te vinden op de voet. En zo behandel je dus toch je hele lichaam!

€ 60,-

kuur 5 x 60 min € 250,-

Extra in te boeken tijdens de treatments (15min)

– Bovenlip harsen € 7,50
– Kin harsen € 9,50
– Bovenlip & kin harsen € 15,-
– Gezicht harsen € 17,50
– Wenkbrauwen verven € 12,50
– Wimpers verven € 15,-
– Wenkbrauwen & wimpers verven € 20,-

Let op!  afspraken dienen minstens 24 uur van te voren afgezegd te worden,
anders zijn wij genoodzaakt om 50% van de kosten in rekening te brengen.